studio

Uz uobičajene atelijerske usluge fotografiranja nudimo i usluge fotografiranja i video snimanja različitih svečanosti (vjenčanja, rođendani, krštenja i sl.) na terenu.

dfa

U samom studiju fotografiramo za dokumente, fotokopiramo, plastificiramo, uvezujemo u spiralni i tvrdi uvez, vršimo prodaju fotografskog pribora, fotoaparata, filmova, foto albuma, okvira i različitih digitalnih medija, koji su postali sastavni dio fotografskog zanata, video kazeta (VHS, VHS-c, DV, miniDV, DVcam).
Presnimavamo video materijale i to iz različitih formata, presnimavamo na DVD, vršimo video montažu.

dfaIzrađujemo fotografije analognim i digitalnim putem, tako da kod nas možete donijeti i filmove i sve digitalne medije (CD, disketa, SM, CF, MMC…).
Uređujemo vaše stare i nove fotografije: retuširamo, montiramo tekst, montiramo više fotografija u jednu, skeniramo fotografije, negative i dijapozitive. Uglavnom pratimo tehnološki napredak i vrlo ćemo vam rado pomoći savjetom ukoliko vas nešto zanima i ako to znamo.

Koristimo digitalni Noritsu 3203 mini laboratorij i Noritsu V30 stroj za razvijanje negativa.

dfa

Na ovom stroju možemo izraditi fotografije do veličine 30×90 cm iz svih digitalnih medija, negativa i dijapozitiva. Isto tako možemo skenirati negative i dijapozitive formata 135 i 120 i pohraniti ih na CD, DVD ili neki drugi medij prema vašem zahtjevu.

Digitalne fotografije izrađujemo u punom formatu: 10×13 i 11×15 kako ne bismo rezali vaše fotografije, tj. kako bismo napravili ono što vidite dok snimate. Isto tako imamo i albume na umetanje za format 11×15 da nemate problema s arhiviranjem fotografija. Cijena takvih većih fotografija ista je kao i fotografija uobičajenih formata.

Osim novih tehnologija, ne zaboravljamo ni stare, što znači da još uvijek razvijamo crno bijele filmove, s time da film može biti razvijen već za idući dan budući da je to ručni postupak.