o nama   studio   veliko   prodaja   na┼íi korisnici   galerija   cjenik   kontakt  
studio

Uz uobi─Źajene atelijerske usluge fotografiranja nudimo i usluge fotografiranja i video snimanja razli─Źitih sve─Źanosti (vjen─Źanja, ro─Ĺendani, kr┼ítenja i sl.) na terenu.

U samom studiju fotografiramo za dokumente, fotokopiramo, plastificiramo, uvezujemo u spiralni i tvrdi uvez, vr┼íimo prodaju fotografskog pribora, fotoaparata, filmova, foto albuma, okvira i razli─Źitih digitalnih medija, koji su postali sastavni dio fotografskog zanata, video kazeta (VHS, VHS-c, DV, miniDV, DVcam).
Presnimavamo video materijale i to iz razli─Źitih formata, presnimavamo na DVD, vr┼íimo video monta┼żu.

Izra─Ĺujemo fotografije analognim i digitalnim putem, tako da kod nas mo┼żete donijeti i filmove i sve digitalne medije (CD, disketa, SM, CF, MMC...).
Ure─Ĺujemo va┼íe stare i nove fotografije: retu┼íiramo, montiramo tekst, montiramo vi┼íe fotografija u jednu, skeniramo fotografije, negative i dijapozitive. Uglavnom pratimo tehnolo┼íki napredak i vrlo ─çemo vam rado pomo─çi savjetom ukoliko vas ne┼íto zanima i ako to znamo.

Koristimo digitalni Noritsu 3203 mini laboratorij i Noritsu V30 stroj za razvijanje negativa.

Na ovom stroju mo┼żemo izraditi fotografije do veli─Źine 30├Ś90 cm iz svih digitalnih medija, negativa i dijapozitiva. Isto tako mo┼żemo skenirati negative i dijapozitive formata 135 i 120 i pohraniti ih na CD, DVD ili neki drugi medij prema va┼íem zahtjevu.

Digitalne fotografije izra─Ĺujemo u punom formatu: 10├Ś13 i 11├Ś15 kako ne bismo rezali va┼íe fotografije, tj. kako bismo napravili ono ┼íto vidite dok snimate. Isto tako imamo i albume na umetanje za format 11├Ś15 da nemate problema s arhiviranjem fotografija. Cijena takvih ve─çih fotografija ista je kao i fotografija uobi─Źajenih formata.

Osim novih tehnologija, ne zaboravljamo ni stare, ┼íto zna─Źi da jo┼í uvijek razvijamo crno bijele filmove, s time da film mo┼że biti razvijen ve─ç za idu─çi dan budu─çi da je to ru─Źni postupak.